Izvinite, a kako je Vjosa ušla u Španiju?

Izvor: B92, 06.Okt.2023, 17:07

"Izvinite, a kako je Vjosa ušla u Španiju?"

Predsednica Vlade Ana Brnabić upitala kako je predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani ušla u Španiju, s obzirom na to da ta zemlja ne priznaje pasoše tzv. Kosova.

Dodala je da ne zna da li je Osmani, u tom slučaju, ušla sa srpskim pasošem u Španiju.

Brnabićeva je za TV Pink istakla da jučerašnja izjava za medije predsednika Vučića najbolje opisuju našu politiku, a to je da se mi nikada nismo borili za sankcije bilo kome, uvek smo se trudili da mislimo o našem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narodu i građanima, kako bismo obezbedili bolji životni standard našim građanima.

"Sa druge strane, imate one koji se uvek zalažu za kažnjavanje Srba i nije im važno ništa drugo, ni kako žive njihovi građani, niti išta. I to je jedina njihova politika", navela je ona.

Ukazala je da se to jasno vidi i iz izjave predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani, koja je rekla da ne želi da razgovara sa Vučićem dok mu se ne uvedu sankcije.

"To znači da ih ne zanima ni mir, ni stabilnost, deeskalacija, već ih jedino zanima da se kazni Beograd i to praktično ide u dalju eskalaciju", rekla je Brnabićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.