Iz Vojvodine pomoć narodnim kuhinjima Kosova

Izvor: Beta, 21.Jan.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Vojvodine pomoć narodnim kuhinjima Kosova

NOVI SAD, 21. januara 2015. (Beta) - Pokrajinska vlada zadužila je u sredu Direkciju za robne rezerve Vojvodine za isporuku robe vrednosti 2,75 miliona dinara za rad narodnih kuhinja na Kosovu, saopšteno je posle sednice Vlade.

Pomoć je namenjena za šest narodnih kuhinja na Kosovu, u kojima se svakodnevno hrani više od 2.000 najsiromašnijih ljudi, kao i više od 100 djaka-pešaka iz pet osnovnih škola.

Pokrajinska vlada je zadužila Direkciju za robne rezerve da uputi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i Biskupijskoj klasičnoj gimnaziji "Paulinum" u Subotici pomoć u vidu prehrambenih artikala i sredstava za higijenu u vrednosti do 600.000 dinara.

"Paulinum" u Subotici je gimnazija klasičnog smera i učenike priprema za filozofske i teološke studije, za klasične jezike i istoriju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina pomaže narodne kuhinje na Kosovu

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2015

Pokrajinska vlada zadužila je Direkciju za robne rezerve Vojvodine za isporuku robe vrednosti 2,75 miliona dinara za rad narodnih kuhinja na Kosovu, saopšteno je posle sednice Vlade...Pomoć je namenjena za šest narodnih kuhinja na Kosovu, u kojima se svakodnevno hrani više od 2.000 najsiromašnijih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.