Ivanović kandidovan za gradonačelnika

Izvor: RTS, 30.Jan.2014, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović kandidovan za gradonačelnika

Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" saopštila je da je podnela kandidaturu svog lidera Olivera Ivanovića za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, iako je on u pritvoru.

Nakon sastanka opštinskog odbora GI SDP - Oliver Ivanović, a "usled zahteva svih građana Kosovske Mitrovice", večeras je podneta kandidatura lidera GI SDP Olivera Ivanovića za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, sopštila je Informativna služba GI SDP.

"Ova kandidatura je dokaz da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je gospodin Oliver Ivanović nevin, i nepodnosenje kandidature bi znacilo da se on plasi ove neosnovane i sramne optužbe", navode u Ivanovićevoj Građanskoj inicijativi.

Precizira se da je kandidatura podneta veceras, nakon sastanka opštinskog odbora Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda, a usled zahteva svih građana Kosovske Mitrovice.

Lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću juče je određen pritvor od 30 dana i prebačen je u pritvorsku jedinicu u Prištini. U medijima se, kao mogući razlozi hapšenja, navodi da je Ivanović kao rukovodilac policijske jedinice u Kosovskoj Mitrovici učestvovao u streljanju 22 Albanca u aprilu 1999. godine i ubistvu 10 i ranjavanju 25 Albanaca u februaru 2000. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović i Rakić kandidovani za gradonačelnika

Izvor: RTS, 30.Jan.2014

GI SDP kandidovala svog lidera Olivera Ivanovića za gradonačelnika Severne Mitrovice, iako je on u pritvoru. Podneta i kandidatura Gorana Rakića ispred GI "Srpska". Izbori za gradonačelnika Severne Mitrovice održavaju se 23. februara...Za gradonačelnika Severne Mitrovice kandidovani su Oliver Ivanović...

Nastavak na RTS...

Podneta kandidatura Olivera Ivanovića za gradonačelnika

Izvor: Blic, 30.Jan.2014

Građanska inicijativa Srbija, demokratija, pravda saopštila je večeras da je podnela kandidaturu svog lidera Olivera Ivanovića za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, iako je on u pritvoru. .."Ova kandidatura je dokaz da je gospodin Oliver Ivanović nevin, i nepodnosenje kandidature bi znacilo da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.