Ivan Ivanović razočaran: Dečačke snove o glumi odneo Vir!

Izvor: S media, 12.Nov.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović razočaran: Dečačke snove o glumi odneo "Vir"!

Jako je želeo da bude glumac, samo zato što je kul na setovima, ali ubrzo se uverio da glumački posao nije tako zabavan kao što se čini!

- Ta jedna scena u kojoj se ja pojavljujem traje minut i dvadeset sekundi, mi smo to snimali ceo dan. Tako da je film "Vir" ubio moj dečački san o tome da je kul biti glumac. - izjavio je voditelj Ivan Ivanović za "Ekskluziv". Njegov dečački san je posle ovoga pao u vodu i vidno razočaran voditelj je odlučio ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nastavi sa ovim što nabolje radi, a to je da bude voditelj.

Izvor: Smedia, Foto: Youtube Screenshot

Pretraga po temi: Ivan Ivanović, Gluma, Vir, Snovi, Pali u vodu, Dečački snovi

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Ivanović razočaran: Uopšte se nije nadao da će mu se ovako nešto dogoditi!

Izvor: S media, 12.Nov.2012

Neko bi pomislio da je u životu ostvario sve što je želeo. Međutim, voditelj je otkrio da nije sve baš tako. ..Ivan Ivanović oduvek je želeo da bude glumac, ali ubrzo se uverio da taj posao nije tako zabavan kao što se čini!..- Ta jedna scena u kojoj se ja pojavljujem traje minut i dvadeset...

Nastavak na S media...

Ivan Ivanović: Uništen mi je dečački san!

Izvor: Svet, 13.Nov.2012, 00:38

Na premijeri filma “Vir”, koji je režirao Bojan Vuk Kosovčević, među prvima pojavio se voditelj Ivan Ivanović, koji u ovom filmu glumi malu, ali veoma zapaženu ulogu. “Moja scena traje jedan minut i četrdeset sekundi, a snimali smo je čitav dan, bilo je izuzetno naporno. Definitivno mi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.