Isufi: Komisije za demarkaciju narednih dana na terenu

Izvor: B92, 13.Jul.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isufi: Komisije za demarkaciju narednih dana na terenu

Šef parlamentarne grupe Alijanse za budućnost Kosova Ahmet Isufi rekao je da su se komisije PR i PO dogovorile o korekciji granice,

On je naglasio i da komisije imaju u planu da se tim pitanjem bave na terenu.

On je precizirao da se komisije pripremaju za teren kako bi ispravile moguće greške, kao i da se očekuje da komisije tokom narednih dana obave svoj posao, preneo je RTK2.

Prošlo je više od godinu dana od ratifikacije Sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom u skupštini Kosova, međutim, još nije napravljena korekcija granice sa Crnom Gorom, kao što je najavio premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Isufi: Komisije za demarkaciju sa Crnom Gorom pripremaju se za teren

Izvor: RTS, 13.Jul.2019

Šef Parlamentarne grupe Alijanse za budućnost Kosova, Ahmet Isufi, rekao je da se komisije Prištine i Podgorice pripremaju da se bave korekcijom granice na terenu, prenosi RTK 2. . Ahmet Isufi je rekao da su se Priština...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.