Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2021, 17:11

Inicijativa OPEN i mediji: Vlada Kosova da stabilizuje situaciju na terenu

Grupa nevladinih organizacija okupljenih u inicijativi OPEN i drugih organizacija i medija upozorava na to da su nenajavljen početak sprovođenja odluke Vlade Kosova o zameni saobraćajnih registarskih oznaka gradova u Republici Srbiji privremenim RKS-probnim tablicama i istovremene nejasnoće u vezi sa planovima Vlade Kosova za automobile sa oznakama KM, PR, PZ,UR, GL, PE, ĐA izdatih od strane izmeštenih policijskih uprava MUP-a Srbije, izazivali tenzije i zbunjenost među građanima, saopšteno je iz te inicijative.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nevladine organizacije sa Kosova o registarskim tablicama i dijalogu u Briselu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2021

Grupa nevladinih organizacija okupljenih u inicijativi OPEN i pojedini mediji sa Kosova danas su, povodom problema sa registarskim tablicama pozvali na hitnu deeskalaciju i vraćanje pitanja slobode kretanja u okvir pregovora o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.