Iljir Deda napustio Samoopredeljenje

Izvor: Blic, 25.Apr.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iljir Deda napustio Samoopredeljenje

Poslanik Skupštine Kosova Iljir Deda izjavio je da je zbog "konceptualnih podela" u poslednjih devet meseci, napustio pokret Samoopredeljenje.

Deda je na konferenciji za novinare koju je održao s generalnim sekretarom Samoopredeljenja Dardanom Moličajem kazao da taj pokret vidi kao katalizator za promene.

"U poslednje dve godine bila je to uspešna saradnja, ali poslednjih devet meseci bilo je konceptualnih podela i danas ozvaničavam podelu", rekao je Deda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Generalni sekretar Samoopredeljenja najavio je da će se saradnja s Dedom u "suprotstavljanju Vladi Kosova" nastaviti u drugom formatu.

"Ovo nije dobar dan za Samopredeljenje zbog odlaska Iljira. Mi mu se zahvaljujemo za sve, čak i onda kada se nismo slagali. To je pokazalo da Samoopredeljenje pripada svima", dodao je Moličaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Deda podelio Samopredeljenje

Izvor: B92, 25.Apr.2016

Priština -- Poslanik Skupštine Kosova Iljir Deda izjavio je da je zbog "konceptualnih podela" u poslednjih devet meseci, napustio pokret Samoopredeljenje...Deda je na konferenciji za novinare koju je održao s generalnim sekretarom Samoopredeljenja Dardanom Moličajem kazao da taj pokret vidi kao katalizator...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.