Ponedeljak, 25.04.2016.

23:01

Deda podelio Samopredeljenje

Poslanik Skupštine Kosova Iljir Deda izjavio je da je zbog "konceptualnih podela" u poslednjih devet meseci, napustio pokret Samoopredeljenje.

Izvor: Beta

Default images
Getty Images

Deda je na konferenciji za novinare koju je održao s generalnim sekretarom Samoopredeljenja Dardanom Moličajem kazao da taj pokret vidi kao katalizator za promene.

"U poslednje dve godine bila je to uspešna saradnja, ali poslednjih devet meseci bilo je konceptualnih podela i danas ozvaničavam podelu", rekao je Deda.

Generalni sekretar Samoopredeljenja najavio je da će se saradnja s Dedom u "suprotstavljanju Vladi Kosova" nastaviti u drugom formatu.

"Ovo nije dobar dan za Samopredeljenje zbog odlaska Iljira. Mi mu se zahvaljujemo za sve, čak i onda kada se nismo slagali. To je pokazalo da Samoopredeljenje pripada svima", dodao je Moličaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: