Idi osvoj Kosovo, da te se ne stide preci Potpuni haos na mrežama zbog izjave Slobe Radanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 16:37

"Idi osvoj Kosovo, da te se ne stide preci" Potpuni haos na mrežama zbog izjave Slobe Radanovića

Tviteraši ne prestaju da urnišu pevača zbog nepromišljene izjave.

Nakon što je pevač Sloba Radanović javno pružio podršku Anđeli Ignjatović Breskvici na izboru "Pesme za Evroviziju", usput prozivajući druge učesnike, na društvenim mrežama je nastao potpuni haos.

Korisnici mreže "X" (nekadašnji Tviter) osuli su paljbu na Radanovića zbog komentara koji je imao na račun drugih učesnika, posebno za Filipa Marinkova Filarija, koji se na sceni pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dugačkoj beloj haljini.

- Ako ne ode ona, ovo će biti najveća nepravda na svetu! Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekaju - napisao je Radanović na Instagramu uz sliku Breskvičinog nastupa.

- Muškarci u haljinama više nisu zanimljivi - napisao je na Tviteru.

Podelio je i komentar jednog korisnika da je "Breskva jedina pevala i bila razumna", da bi kasnije dodao:

- Breskvica da pobedi, a ovaj u beloj haljini da bude prva pratilja.

"A, iskreno bolje da nas predstavljaju muškarci u haljinama nego li muškarci koji varaju žene i imaju se*s pred kamerama bez blama", "Ne opet Sloba Radanović sa mišljenjem", "Sloba Radanović koji mora neprestano da se bavi p*derima i da ih pljuje kako bi nadogradio svoju personu strejt osobe u društvu", samo su neki su od komentara.

Jedan od brojnih tviteraša je udario na pevača direktno.

"Slažem se! Filari ima duplo veća m*da od Slobe i Veljka kada se spoje, kada je u Srbiji deklarisani gej (valjda jeste) i radi što radi.. Sekiru u ruke, pa osvojite Kosovo, da se ne stide preci"... napisao je korisnik.

Srbija Danas/društvene mreže
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.