Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Jun.2023, 21:26

Hovenijer ponovio zahtev da se kosovska policija povuče iz opštinskih objekata

PRIŠTINA – Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Džefri Hovenijer, saopštio je da je premijeru privremenih prištinskih institucija Albinu Kurtiju ponovio zahteve SAD u vezi situacije na severu zemlje. On je nakon današnjeg sastanka izjavio da je ponovio zahteve da načelnici opština na severu svoje dužnosti obavljaju iz drugih objekata, a ne iz opštinskih objekata, kao […]
Vest Hovenijer ponovio zahtev da se kosovska policija povuče iz opštinskih objekata objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Kurti: Ljudi su glasali za mene, a ne za Hovenijera

Izvor: Blic, 01.Jun.2023

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti rekao je danas, nakon što je američki ambasador u Prištini Džefri Hovenijer ponovio zahteve SAD u vezi sa situacijom na severu KiM, da su građani Kosova glasali za njega, a ne za Hovenijera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.