Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 14:17

Hoti: ZSO je zatvorena tema, dijalog neće stati zbog Kosova

Kosovski premijer Avdulah Hoti izjaviio je da je uveren da u Prištini neće praviti kompromis da bi postigli konačni sporazum sa Beogradom.
Avdulah Hoti je u Prizrenu rekao da je neizvesno na koji način će biti nastavljen dijalog posle insistiranja Beograda da otvori temu Zajednice srpskih opština.

Ukoliko dođe do prekida, kaže da to neće biti krivica Prištine, prenose prištinski mediji.
Hoti je istakao da je Zajednica završena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tema, zaključena 2013. godine, ali da dijalog neće zastati zbog Prištine.
"Mi smo nezavisna država, imamo jasne principe dogovorene sa našim međunarodnim prijateljima. Na osnovu ovih principa, spremni smo za dijalog. Kosovo je napravilo kompromise 2008. godine kada je proglasilo nezavisnost", poručio je Hoti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOĐA TERORISTA S JUGA SRBIJE ŽIVI U SVOM FILMU: Sanjao da je Kosovo nezavisno i da neće biti ništa od ZSO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

Dok Avdulah Hoti sve više ponavlja kako je Zajednica srpskih opština završena tema, dotle sve više njegovih terorista biva hapšeno i odvođeno u Hag..Samoproklamovani premijer lažne države Kosovo Avdulah Hoti, a u stvari vođa terorista iz južne srpske pokrajine, izjavio je da je uveren da u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Hoti: Kosovo neće praviti kompromis, tema ZSO je zaključena 2013. godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2020

Premijer Kosova Avdulah Hoti izjavio je danas u Prizrenu da Kosovo neće napraviti kompromis da bi postiglo konačni sporazum sa Srbijom i dodao da je stvaranje Zajednice opština sa srpskom većinom tema koja je zaključena 2013. godine..."Zajednica je gotova tema - zaključena 2013. godine, ali dijalog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.