Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoti: Potraga za trojicom osumnjičenih zbog ranjavanja mladić

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je danas da, u vezi sa ranjavanjem dvojice mladića i pucanje na automobil policije, postoje tri osumnjičene osobe za kojima policija traga.

Hoti je u izjavi Tanjugu rekao da su tri osobe osumnjičene za dva odvojena incidenta koja su se dogodila u Kosovskoj Mitrovici u noći između nedelje i ponedeljka.

On je dodao da je policija tokom jučerašnjeg dana pretresla par lokacija u Zvečanu i da je potraga >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za osumnjičenima u toku.

Dvojica mladića srpske nacionalnosti povređena su u pucnjavi u severnom delu Kosovske Mitrovice, zbrinuti su u zdravstvenom centru i nisu životno ugroženi. Incident dogodio oko jednog sata u noći između nedelje i ponedeljka ispred jednog od lokala u ovom gradu.

Dežurni ortoped u mitrovičkoj bolnici doktor Ljubomir Jakšić izjavio je ranije Tanjugu da su primljena dva pacijenta koja su imala povrede nanete vatrenim oružjem - jedan pacijent S.M. (26) operisan je tokom te noći i ima ustrelnu povredu desnog stopala i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Drugi pacijent T.P. (24) povređen rikošetom.

Oko sat vremena posle ranjavanja mladića, nepoznati napadači pucali su na vozilo Kosovske policije koje je bilo parkirano ispred Zdravstvenog centra u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.