Hodžaj zbog akademika preti Srbiji recipročnim merama

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj zbog akademika preti Srbiji recipročnim merama

Zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj najavio recipročne mere prema Srbiji nakon što je Hivziju Isljamiju, bivšem predsedniku Akademije nauka i umetnosti Kosova, zabranjen ulazak u centralnu Srbiju Zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj najavio recipročne mere prema Srbiji nakon što je Hivziju Isljamiju, bivšem predsedniku Akademije nauka i umetnosti tzv. Kosova, zabranjen ulazak u centralnu Srbiju, javlja RTK2.Isljamiju, za kojeg Hodžaj navodi da je i član Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << akademije nauka i umetnosti, drugi put je, kaže, onemogućeno da ode u posetu svojoj porodici. ĐURIĆ: Zahvaljujući Jeremiću pola Kopaonika pripada Albancima On je to na svom Tviter nalogu nazvao ozbiljnim kršenjem Briselskog sporazuma o slobodi kretanja i dodao da će Priština preduzeti recipročne mere, prenela je RTK2.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Hodžaj zbog akademika preti Srbiji recipročnim merama

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2018

RTK2 je prenela da je zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj najavio recipročne mere prema Srbiji nakon što je Hivziju Isljamiju, bivšem predsedniku Akademije nauka i umetnosti Kosova, zabranjen ulazak u centralnu Srbiju...Isljamiju, za kojeg Hodžaj navodi da je i član Evropske akademije nauka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.