Hodžaj se hvali: Takse su moja ideja

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj se hvali: Takse su moja ideja

Potpredsednik kosovske vlade Enver Hodžaj tvrdi da je Priština na njegov lični zahtev uvela takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije, kao i da ta mera nije uperena protiv dijaloga sa Beogradom.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

"Takse nisu uvedene sa idejom da se Srbija natera da prizna Kosovo. Ja sam predložio uspostavljanje taksi. Ideju su potom podržali premijer Ramuš Haradinaj i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << skupštine Kadri Veselji. Takse će ostati na snazi", rekao je Hodžaj za RTK.

Ocenio je da je Srbija vodila kampanju protiv članstva Kosova u Interpolu i Unesku kao i da je ucenjivala kosovske Srbe u Bezbednosnim snagama Kosova.

Srbija je, kako kaže, pokušala da potkopa kosovsku državnost na šta je Priština uzvratila.

"Odluka nije uperena protiv dijaloga", rekao je Hodžaj.

SAD "pritisle" Tačija, ukida takse!?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hodžaj: Takse su moja ideja, nisu protiv dijaloga

Izvor: RTS, 10.Jan.2019

. Potpredsednik kosovske vlade Enver Hodžaj tvrdi da je Priština na njegov lični zahtev uvela takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije, kao i da ta mera nije uperena protiv dijaloga sa Beogradom i da će one i dalje ostati na snazi.

Nastavak na RTS...

Hodžaj: Takse su moja ideja, nisu protiv dijaloga

Izvor: B92, 10.Jan.2019

Potpredsednik kosovske vlade Enver Hodžaj tvrdi da je Priština na njegov lični zahtev uvela takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije...Hodžaj je rekao i da ta mera nije uperena protiv dijaloga sa Beogradom i da će one i daje ostati na snazi..."Takse nisu uvedene sa idejom da se Srbija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.