NOVA DRSKOST IZ PRIŠTINE: Ja sam predložio uspostavljanje taksi i  TAKSE OSTAJU NA SNAZI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA DRSKOST IZ PRIŠTINE: Ja sam predložio uspostavljanje taksi i TAKSE OSTAJU NA SNAZI!

Potpredsednik tzv. kosovske vlade Enver Hodžaj tvrdi da je Priština na njegov lični zahtev uvela takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije, kao i da ta mera nije uperena protiv dijaloga sa Beogradom, i da će one i daje ostati na snazi.

- Takse nisu uvedene sa idejom da se Srbija natera da prizna Kosovo. Ja sam predložio uspostavljanje taksi. Ideju su potom podržali premijer Ramuš Haradinaj i predsednik skupštine Kadri Veselji. Takse će ostati na snazi - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Hodžaj za RTK.

Ocenio je da je Srbija vodila kampanju protiv članstva tzv. Kosova u Interpolu i Unesku kao i da je ucenjivala kosovske Srbe u Bezbednosnim snagama tzv. Kosova.

Srbija je, kako kaže, pokušala da potkopa kosovsku državnost na šta je Priština uzvratila.

- Odluka nije uperena protiv dijaloga - rekao je Hodžaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hodžaj: Takse od 100 su lično moja ideja i ostaju na snazi

Izvor: Blic, 10.Jan.2019

Potpredsednik kosovske vlade Enver Hodžaj tvrdi da je Priština na njegov lični zahtev uvela takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije, kao i da ta mera nije uperena protiv dijaloga sa Beogradom, i da će one i daje ostati na snazi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.