Hodžaj: Ako nas Vučić ne priznaje, nemamo o čemu da razgovaramo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj: Ako nas Vučić ne priznaje, nemamo o čemu da razgovaramo

Ako Aleksandar Vučić kaže da ne priznaje Kosovo, onda nemamo o čemu da razgovaramo, rekao je zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj u emisiji "Argument plus", prenosi RTK2 na srpskom jeziku.

Hodžaj je kazao da "postoji mnogo tema o kojima Kosovo i Srbija treba da razgovaraju, ali glavna tema je obostrano priznanje, i onda se može razgovarati o ekonomskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trgovinskoj, i socijalnoj saradnji, ali i o temama koje su dovele do sukoba na Kosovu pre 100 godina".

Navodi se da je Hodžaj ocenio da "tu može da bude negde oko deset do 15 tema, ali da bi okosnica sporazuma trebalo da bude uzajamno priznanje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.