Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2024, 22:36

Hil: Pitanje zabrane dinara na KiM najsvežije, ali fundamentalno je formiranje ZSO

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da je pitanje zabrane upotrebe dinara na Kosovu i Metohiji najsvežije pitanje, ali da je "fundamentalno pitanje" koje mora da se reši formiranje Zajednice srpskih opština.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMERIKANCI VIŠE NE VOLE ALJBINA?! Posle Eskobara, i Hil UDARIO na Kurtija: "Postoje ozbiljni problemi koji MORAJU da se reše"

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 08:08

Američki ambasador jasan po pitanju vlasti tzv. Kosova..Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je u intervjuu za Juronjuz Srbija da je američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar na Kosovu poslao prilično oštre i jasne poruke kosovskom rukovodstvu, dodajući da iako je pitanje ukidanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.