Haradinaj: Prevarant Kurti se predao Srbiji; Veselji: Slabić i prevarant

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2020, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Prevarant Kurti se predao Srbiji; Veselji: Slabić i prevarant

Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj ocenio je večeras da se Aljbin Kurti predao Srbiji odlukom da suspenduje takse na uvoz sirovina iz BiH i centralne Srbije.

"Večeras se prevarant Aljbin predao Srbiji. Ovo je početak povratka Srbije i Rusije na Kosovo", napisao je Haradinaj na Fejsbuku.

Haradinaj, čija vlada je uvela taksu od 100 odsto krajem 2018. poručio je Kurtiju i da je od danas odgovoran za "ponovno osvajanje Kosova od strane Srbije". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Veselji: Kurti je neznalica, slabić i prevarant

Lider opozicione Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji ocenio je da je Kurti ucenjen i da će potrošiti sebe brže nego što se očekivalo.

Kako prenosi Kosovo onlajn, Veselji je u objavi na Fejsbuku naveo da Kurti ispada i neznalica i slabić i prevarant, i da bi Kosovo pod njegovim vođstvom moglo da bude ozbiljno ugroženo.

"Ništa novo od Aljbina. Barem da je ispoštovao autorska prava. Jer njegova odluka o taksi i reciprocitetu pozajmljena je ideja iz mog predloga iz januara 2019. godine, koju je, kao i sve drugo, on odbacio. Kao opozicija, bio je u stanju da zapali Kosovo i iskoristi nasilje i živote idealističke omladine da dođe na vlast. Danas, kada on vodi Vladu Kosova, njegov ideal izgleda samo održavanje na vlasti. Ucenjen, potrošiće sebe brže nego što su drugi očekivali", poručio je Veselji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"KURTI PREVARANT SE PREDAO!" Ramuš POLUDEO zbog ukidanja taksi, predviđa POVRATAK SRBIJE u Prištinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020

Taksu od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH uvela je vlada Ramuša Haradinaja...Bivši premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj reagovao je večeras na odluku predsednika kosovske vlade Aljbina Kurtija koji je odlučio da 15. marta ukine taksu od sto odsto na uvoz sirovina iz Srbije i BiH, nazvavši Kurtija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.