Haradinaj: Kosovo se oseća izdano od strane EU

Izvor: Danas, 17.Dec.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Kosovo se oseća izdano od strane EU

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas u Briselu da se Kosovo oseća izdano jer Evropska unija kasni sa odobravanjem bezviznog režima za građane Kosova, javila je agencija Asošijeted Pres nakon sastanka kosovske delegacije sa visokim zvaničnicima EU. Članak Haradinaj: Kosovo se oseća izdano od strane EU se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Službe u Srbiji planiraju incident na KiM poput onog u Pandi“

Izvor: Danas, 18.Dec.2018, 17:54

Kosovski javni servis RTK u emisiji „Putevima“, objavio je da postoji "plan bezbednosnih službi Srbije da se izvede incident poput teškog zločina Panda koji se dogodio pre 20 godina u Peći kada je ubijeno šest srpskih mladića, a za šta u srpskoj javnosti postoji uverenje da su to izveli Albanci. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.