Haradinaj: Bilo informacija o ‘improvizaciji humanitarne krize na severu Kosova’

Izvor: Danas, 25.Jun.2019, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Bilo informacija o ‘improvizaciji humanitarne krize na severu Kosova’

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je danas izjavio da su nadležni organi imali informacija o "improvizaciji navodne humanitarne krize" na severu Kosova i da su u to bili uključeni predstavnici zvaničnog Beograda i pojedinci na severu Kosova. Članak Haradinaj: Bilo informacija o ‘improvizaciji humanitarne krize na severu Kosova’ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Takse da ne prerastu iz ekonomskog u humanitarni problem

Izvor: Danas, 26.Jun.2019, 08:43

Ministar trgovine Rasim Ljajić izjavio je da treba izbeći da problemi izazvani prištinskim taksama na robu iz Srbije od ekonomskih prerastu u humanitarne. Članak Ljajić: Takse da ne prerastu iz ekonomskog u humanitarni problem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Haradinaj: Sastanak u Berlinu poverljiv, a ne tajan

Izvor: Danas, 26.Jun.2019

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj, u odgovoru na optužbe da je tajno poslao delegaciju na pripremne pregovore sa Beogradom u Berlinu, tvrdi da je taj sastanak bio poverljiv, ali ne i tajan, kao i da su njegovi savetnici nastupili u skladu sa mandatom vlade. Članak Haradinaj: Sastanak u Berlinu poverljiv,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.