Haradinaj:  Humanitarna kriza na severu je improvizacija

Izvor: RTS, 25.Jun.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj:  Humanitarna kriza na severu je "improvizacija"

Najava humanitarne krize na severu Kosova i Metohije predstavlja "improvizaciju" i u kosovskoj vladi su "svesni takvog plana i neće dozvoliti da se on ostvari", ocenio je kosovski premijer Ramuš Haradinaj.
Haradinaj kaže da imaju dokaz o ovom scenariju, o ljudima koji su uključeni.

"Mi znamo da im je ciljano vreme četvrtak. Nećemo dozvoliti da prođu bilo kakvi proizvodi. Građani Kosova su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << to otkrili i uplašeni su čudnim dešavanjima. Ne usuđujemo se da ih pustimo ne zbog bilo kakve hrane već zato što krijumčari mogu da nose narkotike i oružje, a mi to ne dozvoljavamo", rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare nakon sednice vlade.
On tvrdi da postoji tendencija da Prištinu prisile da zatvori oči pred švercom i trafikingom.
Haradinaj je najavio da neće biti povlačenja mera i da će centralne institucije ojačati vladavinu prava i zakona na severu Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAM TE BILO RAMUŠE! Haradinaj načisto poludeo: Nećemo dozvoliti Srbima na severu KiM da dobiju hranu! Švercovaće drogu i oružje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2019

Najava humanitarne krize na severu Kosova i Metohije predstavlja "improvizaciju" i u privremenim institucijama u Prištini su "svesni takvog plana i neće dozvoliti da se on ostvari", ocenio je lažni kosovski premijer Ramuš Haradinaj...Haradinaj kaže da imaju dokaz o ovom scenariju, o ljudima koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.