Haos u K. Mitrovici - priveden Marko Đurić, čule se sirene

Izvor: Press, 26.Mar.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u K. Mitrovici - priveden Marko Đurić, čule se sirene

Interventna jedinica kosovske policije privela je u Kosovskoj Mitrovici direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića. U gradu se čule sirene.
Foto:B92
Postoje informacije da je priveden i gensek Predsedništva Marko Selaković, ali to i dalje nije potvrđeno.
Prema nezvaničnim saznanjima Prve, pripadnici kosovske policije prethodno su bacili suzavac ispred Mitrovačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dvora u pokušaju da rasteraju Srbe koji im nisu dozvolili da uđu u prostoriju.
Selaković i Đurić stigli su oko 17 časova na sever Kosovske Mitrovice na okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu. 

Iz Prištine je u petak saopšteno da je Đuriću zabranjen ulazak na Kosovo, a da je "ostalim članovima delegacije ulazak dozvoljen". 

Ipak, Đurić za Tanjug kaže da će u ponedeljak biti u Mitrovici: "Albanci ne mogu da me spreče da se obratim svom narodu". 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selaković na slobodi: Ostajem ovde, čekam Đurića VIDEO

Izvor: B92, 26.Mar.2018

Generalni sekretar Predsedništva Nikola Selaković nije uhapšen u Kosovskoj Mitrovici. Kako kaže, hapšenje Đurića je skandal i "terorisanje golorukog naroda"...Kako javlja portal "KosSev" Nikola Selaković je potvrdio da je Đurić uhapšen i izjavio je da očekuje da Đurić bude brzo pušten..."Nadam...

Nastavak na B92...

Haos u K. Mitrovici - priveden Marko Đurić VIDEO

Izvor: Prva.rs, 26.Mar.2018

Kako mediji javljaju, Đurića vode u Prištinu i on se trenutno nalazi na putu do tamo.. Prema nezvaničnim saznanjima Prve, pripadnici kosovske policije prethodno su bacili suzavac ispred Mitrovačkog dvora u pokušaju da rasteraju Srbe koji im nisu dozvolili da uđu u prostoriju.. Tanjugov izveštač...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.