Izvor: Piplmetar.rs, 28.Feb.2024, 15:31

Haos na internetu zbog Slobine izjave o „muškarcu u haljini“: „Idi osvoj Kosovo, da se ne stide preci“

N. L.


Radanovića koji se nedavno oženio „pecnuli“ su i zbog afere sa Lunom Đogani u Zadruzi

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Twitter/SlobaRadanovic


Nakon javne podrške koju je poznati pevač Sloba Radanović pružio Anđeli Ignjatović Breskvici posle plasiranja u finale Pesme za Evroviziju, na mrežama, posebno na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Tviteru (X) nastao je haos.
Naime, Radanovića su osudili zbog negativnih komentara na račun učesnika, ponajviše mladog Filarija koji se pojavio u beloj haljini.
Ako ne ode ona, ovo će biti najveća nepravda na svetu! Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekaju – napisao je Radanović na Instagramu.
– Muškarci u haljinama više nisu zanimljivi – napisao je na Tviteru.
Podelio je i komentar jednog korisnika da je „Breskva jedina pevala i bila razumna“, da bi kasnije dodao:
Breskvica da pobedi, a ovaj u beloj haljini da bude prva pratilja.
A, iskreno bolje da nas predstavljaju muškarci u haljinama nego li muškarci koji varaju žene i imaju se*s pred kamerama bez blama“, „Ne opet Sloba Radanović sa mišljenjem“, „Sloba Radanović koji mora neprestano da se bavi p*derima i da ih pljuje kako bi nadogradio svoju personu strejt osobe u društvu“, neki su od komentara.
Tviteraši se tu nisu zaustavljali, pa su Radanovića koji se nedavno oženio „pecnuli“ i zbog afere sa Lunom Đogani u Zadruzi.
„Sloba Radanović glumi moralnu veličinu i vernika, a do pre koju godinu taslačio Lunu u rijalitiju dok je bio oženjen“, „Tišina, eminentni gospodine Slobodane Radanoviću, niko vas nije pitao za mišljenje, bivši mužu Kristine Kockar“, „Da se razumemo – apsolutno svako može da ima i treba da ima favorita, ali uzdizati svoje favorite tako što ćete poniziti drugog, e to je već nevaspitano“…
Jedan od Tviteraša udario na Radanovića i direktno.
„Slažem se! Filari ima duplo veća m*da od Slobe i Veljka kada se spoje, kada je u Srbiji deklarisani gej (valjda jeste) i radi što radi.. Sekiru u ruke, pa osvojite Kosovo, da se ne stide preci“..
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Glumi moralnu veličinu, a imao INTIMNE ODNOSE sa ljubavnicom u kokošinjcu": Haos na Tviteru zbog Slobine izjave o MUŠKARCIMA U HALJINAMA

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Sloba Radanović pružio je podršku Anđeli Ignjatović Breskvici posle plasiranja u finale "Pesme za Evroviziju", a zbog njegovog komentara o "muškarcima u haljinama" nastao je haos na Tviteru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.