HOROR U VUČITRNU: Majka (52) i ćerka (19)  ubile novorođenče i bacile ga u kontejner

Izvor: Kurir, 12.Nov.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U VUČITRNU: Majka (52) i ćerka (19) ubile novorođenče i bacile ga u kontejner

Policija Kosova je u Vučitrnu uhapsila Š.H.(19) i njenu majku K.H. (52) zbog sumnje da su ubili novorođenče i bacilli ga u kontejner.

Kako se navodi njih dve su uhapšene sinoć, a dan ranije građani su prijavili policiji da su na regionalnoj deponiji u selu Koštovo u opštini Mitrovica pronašli mrtvo novorođenče.

Uhapšene se sumnjiče za teško ubistvo i određeno im je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Autor: Agencija BETA
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas u Vučitrnu: Ubile bebu i bacile je u đubre

Izvor: Mondo, 12.Nov.2015

Policija Kosova je u Vučitrnu uhapsila Š.H.(19) i njenu majku K.H. (52) zbog sumnje da su ubili novorođenče i bacilli ga u kontejner...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..  Kako se navodi njih dve su uhapšene sinoć, a dan ranije građani su prijavili policiji da su na regionalnoj deponiji u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.