Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2023, 22:41

Grenel: Na KiM mora da prevlada zdrav razum, Kurti da promeni kurs

Nekadašnji specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je danas da na Kosovu i Metohiji mora da prevlada zdrav razum i dodao da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti mora da promeni kurs.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kurti da promeni kurs": Grenel u 7 stavki ponudio rešenje za krizu na KiM

Izvor: B92, 17.Jun.2023

Nekadašnji sprecijalni predstavnik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je da zdrav razum mora da prevlada, a Aljbin Kurti da promeni kurs...Grenel je na Tviteru napisao da novi gradonačelnici treba da rade sa alternativnih lokacija i da se odmah održe novi izbori uz puno učešće,...

Nastavak na B92...

Lajčak najavio da će otputovati u SAD gde će sa partnerima razgovarati o rešenju krize na KiM

Izvor: Danas, 18.Jun.2023, 21:24

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak najavio je danas da će otputovati u Sjedinjene Američke Države, gde će sa partnerima razgovarati o rešenju krize na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.