Godinu i devet meseci proveli u Kuritjevom kazamatu: Šestoro uhapšenih Srba iz Štrpca pušteno na slobodu

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 17:34

"Godinu i devet meseci proveli u Kuritjevom kazamatu": Šestoro uhapšenih Srba iz Štrpca pušteno na slobodu

Šestoro uhapšenih Srba iz Štrpca pušteno je danas na slobodu, izjavio je Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

"Upravo je iz pritvora na slobodu pušteno svih šestoro naših sunarodnika iz Štrpca. Bratislav Nikolić, Saša Milosavljević, Dimitrije Račićević, Dragomir Milosavljević,

Saša Spasić i Jadran Kostić proveli su bez ikakvog osnova godinu i devet meseci u Kurtijevom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kazamatu.

Stradali su i bili odvojeni od svojih porodica samo zato što su Srbi. Država Srbija nastaviće da bude uz njih i sve naše nepravedno uhapšene sunarodnike", naveo je Petković na svom Tviter nalogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Iz pritvora oslobođeno šestoro Srba iz Štrpca

Izvor: Blic, 01.Sep.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković rekao je da su pušteni na slobodu šestorica Srba koja su bila u zatvoru godinu dana i devet meseci, koji su uhapšeni pod optužbama za navodno nasilje na severu Kosova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.