Izvor: Scandal.rs, 09.Maj.2020, 16:12

Goca Šaulić više neće NI DA ČUJE za Miroslava Ilića! Ljuta i UVREĐENA!

Šaban i Miroslav su nekad bili nerazdvojni. Miroslav je često boravio u Šapcu, a to je Šabanov rodni grad – započinje izvor magazina SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Kija i njena brutalna GUZA! Jel’ to SILIKON, ili se VEŽBALO?

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! Paparaco! Duško Tošić se ČASTIO novim autom!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Drama Đokovića: Novaku prete ubistvom zbog Kosova! ŠOK: Marko varao Lunu sa ovom rođakom! >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Sloba dobio zabranu prilaska Kiji!

– Njih dvojica su tamo bili glavni po kafanama! Kad oni dođu, zna se! Biće pazara i bakšiša mašala! Išli su zajedno i na letovanja, uglavnom u Dalmaciju. To je i sam Miroslav pričao za medije – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Međutim, od kada je Šaban nastradao, Miroslav nijednom nije pozvao Gocu da je pita kako je, kako su joj deca, unuci, kako živi bez Šabana. Nije čak ni na sahrani bio… Nije to u redu! Kad je bilo provoda, Šaban mu je bio dobar, a sad… Na sve je zaboravio. Goca se s pravom ljuti, svi su bili tu kad se sa Šabanom pilo i trošilo! Lepo je rekla: Nema kome moj Šaban nije pomogao, svima im je pevao na veseljima, i tad im je bio drug, a sad… Pa mogao bi taj Miroslav da ode sveću da mu zapali, da se pomoli za njegovu napaćenu dušu – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Nema više ni traga, ni glasa od starih drugara! Samo su tu kad je provod, a kad je muka, svi se razbeže!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.