Izvor: Scandal.rs, 09.Maj.2020, 12:12

SCANDAL! Paparaco! Duško Tošić se ČASTIO novim autom!

Duško Tošić je jedva čekao da mu se završi kućni karantin na koji je bio obavezan pošto se vratio iz Kine zbog korona virusa!

I konačno, kada je odležao u kućnom pritvoru, provozao je svoja nova kola u kojima su bile i njegove i Jelenine ćerke Nika i Atina.

Tata i ćerkice išli su do Drive restorana na fast food, a paparaco magazina  SCANDAL!  ga je slikao na pumpi dok je sipao gorivo! >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Jao, Jelena će me ubiti zbog nezdrave hrane!

PROČITAJTE JOŠ: Luka i Sofija RASKIDAJU! Teodora Džehverović je RAZLOG!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Drama Đokovića: Novaku prete ubistvom zbog Kosova! ŠOK: Marko varao Lunu sa ovom rođakom! Sloba dobio zabranu prilaska Kiji!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović se KIDA i PLAČE! Moli Boga da je oni NE NAPUSTE!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Goca Šaulić više neće NI DA ČUJE za Miroslava Ilića! Ljuta i UVREĐENA!

Izvor: Scandal.rs, 09.Maj.2020

Šaban i Miroslav su nekad bili nerazdvojni. Miroslav je često boravio u Šapcu, a to je Šabanov rodni grad – započinje izvor magazina SCANDAL! i dodaje:..PROČITAJTE JOŠ: Kija i njena brutalna GUZA! Jel’ to SILIKON, ili se VEŽBALO?..PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! Paparaco! Duško Tošić se ČASTIO...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.