Izvor: Danas, 21.Jun.2023, 13:54

Gašić: Tačno znamo ko je ubio Olivera Ivanovića, pod zaštitom je nemačkih organa

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je danas da srpske vlasti "tačno znaju" ko je ubio srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić: Koluvija je za odelenje BIA u Starom Gradu u Beogradu dao 261.000 dinara za nameštaj

Izvor: Danas, 21.Jun.2023

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je danas da je vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" na kome je pronađena najveća plantaža marihuane u Srbiji Predrag Koluvija, bio donator odeljenja BIA u beogradskoj opštini Stari Grad.

Nastavak na Danas...

Šta je sve Bratislav Gašić ispričao o Jovanjici, Krušiku i osumnjičenom za ubistvo Olivera Ivanovića

Izvor: Danas, 21.Jun.2023

Mi tačno znamo ko je ubica Olivera Ivanovića i tražili smo od nemačkih organa pod čijom je zaštitom taj čovek da nam daju podatke. Imamo slike sa aerodroma Tirana kada je sleteo, kada je ušao u Prištinu, u stan, rekao je Bratislav Gašić u Skupštini Srbije navodeći da je to rezuiltat zajedničkog...

Nastavak na Danas...

Ministar policije Srbije: Tačno znamo ko je ubio Olivera Ivanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2023

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je u sredu da srpske vlasti "tačno znaju" ko je ubio srpskog političara sa severa Kosova Olivera Ivanovića. "Mi tačno znamo ko je ubica", rekao je Gašić obraćajući se poslanicima na posebnoj sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.