Ministar policije Srbije: Tačno znamo ko je ubio Olivera Ivanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2023, 16:51

Ministar policije Srbije: Tačno znamo ko je ubio Olivera Ivanovića

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je u sredu da srpske vlasti "tačno znaju" ko je ubio srpskog političara sa severa Kosova Olivera Ivanovića. "Mi tačno znamo ko je ubica", rekao je Gašić obraćajući se poslanicima na posebnoj sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o njegovoj smeni na zahtev opozicije, prenosi agencija Beta. Rekao je da je tog čoveka srpska policija tražila od nemačkih organa "pod čijom je zaštitom". "Imamo...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ivanović: Gašić prebacuje odgovornost za Oliverovo ubistvo u tuđe dvorište

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2023

Advokat Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog političara Olivera Ivanovića, izjavio je da bi ministar policije Bratislav Gašić morao da pokaže snimke s kamera u Severnoj Mitrovici.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.