Izvor: Pančevac-online.com, 27.Avg.2023, 15:37

GORE DRUŠTVENE MREŽE Albanska pevačica se ogrnula srpskom zastavom, pa se pravdala Albancima: Od svetla nisam videla zastavu! VIDEO

Albanska pevačica Rita Ora je održala koncert u Segedinu gde je priredila jedno neobično iznenađenje publici. Rita Ora je nekoliko puta bila tema medija, a ovog puta je njen gest na koncertu u Segedinu protumačen kao nepoštovanje kosovskih Albanaca. Naime, pevačica je u jednom trenutku uzela zastavu koju su joj dali iz publike, kojom se […] The post GORE DRUŠTVENE MREŽE Albanska pevačica se ogrnula srpskom zastavom, pa se pravdala Albancima: Od svetla nisam videla zastavu! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Rita Ora pjevala ogrnuta srpskom zastavom (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2023

Albanska pjevačica porijeklom sa Kosova i Metohije Rita Ora, tokom nastupa u mađarskom gradu Segedin, nosila je u rukama srpsku zastavu i u jednom trenutku se njome ogrnula, što je izazvalo niz negativnih komentara Albanaca na društvenim mrežama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.