Lavina komentara: Albanska pevačica pevala ogrnuta srpskom zastavom, a potom se i oglasila VIDEO

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 14:48

Lavina komentara: Albanska pevačica pevala ogrnuta srpskom zastavom, a potom se i oglasila VIDEO

Albanska pevačica Rita Ora je održala koncert u Segedinu gde je priredila jedno neobično iznenađenje publici.

Rita Ora je nekoliko puta bila tema medija, a ovog puta je njen gest na koncertu u Segedinu protumačen kao nepoštovanje kosovskih Albanaca.

Naime, pevačica je u jednom trenutku uzela zastavu koju su joj dali iz publike, kojom se ona ogrnula, ali je tek kasnije shvatila da je to bila srpska umesto mađarske zastave.

"Sinoć dok sam nastupala na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << festivalu u Mađarskoj, dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od svetla koje mi je išlo direktno u oči na bini nisam mogla jasno da vidim koju državu predstavlja zastava. Čim sam napustila binu shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava", rekla je ona i dodala kako joj nije bio plan da ne poštuje svoje nasleđe, te da je ona ponosna kosovska Albanka, prenosi Voks njuz na albanskom.

Snimak sa koncerta je ubrzo preplavio društvene mreže, na radost mnogih komentatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GORE DRUŠTVENE MREŽE Albanska pevačica se ogrnula srpskom zastavom, pa se pravdala Albancima: Od svetla nisam videla zastavu! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Avg.2023

Albanska pevačica Rita Ora je održala koncert u Segedinu gde je priredila jedno neobično iznenađenje publici. Rita Ora je nekoliko puta bila tema medija, a ovog puta je njen gest na koncertu u Segedinu protumačen kao nepoštovanje kosovskih Albanaca. Naime, pevačica je u jednom trenutku uzela zastavu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.