FSS se ne odriče bodova, uložena žalba!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2018, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS se ne odriče bodova, uložena žalba!

Naš savez je uložio žalbu na suđenje.

Srbija je poražena sa 2:1 od Švajcarske, ali u našem savezu smatraju da nije sve gotovo što se tiče tog meča.

Šta su spremili?

Žalba je upućena, u subotu će biti i zvanična.

Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS, rekao je kako Srbija neće sedeti skrštenih ruku.

"Žalbu smo uložili, stručni tim priprema celu analizu utakmice, nije u pitanju samo penal, već u subotu ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << objaviti žalbu javno. Pre početka utakmice smo se žalili na nastup Šaćirija koji je na kopačkama imao zastavu takozvane države Kosovo, tražili smo da promeni kopačke, međutim, zvaničnici su nam govorili da po propisima on ima pravo. Uočili smo zastave kojima nije mesto. Kažnjeni smo za Kostariku sa 10.000 franaka zbog male zastave pola sa pola metra koja se pojavila 45 minuta pre početka utakmice, na minut se pojavila. Sad čekamo kako će da raeguju na dvoglavog orla. FIFA nema isti tretman. Nije realno da FIFA izbaci švajcarsku, ali moramo da zaštitimo naš integritet. Šta nas očekuje protiv Brazila ako imamo ovakav tretman već sada", rekao je Šurbatović, prenosi "Alo.rs".

U Srbiji se čeka naredna reakcija FIFA...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FIFA: Istraga protiv Džake, Šaćirija, FSS i Krstajića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2018

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je večeras da je pokrenuta istraga protiv švajcarskih reprezentativaca Granita Džake i Džerdana Šaćirija zbog provokativne proslave golova protiv Srbije, ali i protiv Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zbog uvredljivih i političkih poruka srpskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.