FILMSKA PLJAČKA USRED SRBIJE: Opasna banda krenula u krađu, a onda se DIGAO NAROD i OSVETIO im se! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA PLJAČKA USRED SRBIJE: Opasna banda krenula u krađu, a onda se DIGAO NAROD i OSVETIO im se! (VIDEO)

Trojica Šilovana ranjeni su juče prilikom "narodnog" hapšenja razbojnika koji su opljačkali menjačnicu i benzinsku pumpu na ulasku u ovo selo nadomak Gnjilana.

Da nije bilo hrabrih građana Šilova, počinioci i najnovijeg krivičnog dela koje je potreslo Kosovsko Pomoravlje ostali bi N. N. lica – nepoznati počinioci, prenosi rtvpuls.com.

Tokom same pljačke, meštani su razoružali D. I. iz Raniluga i predali ga policiji, dok je drugi razbojnik uspeo da pobegne na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << motociklu.

Snimak pljačke pogledajte ovde:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Građani sprečili pljačku menjačnice na Kosovu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2016

Da nije bilo hrabrih građana Šilova, počinioci i najnovijeg krivičnog dela koje je potreslo Kosovsko Pomoravlje ostali bi N.N. lica – nepoznati počinioci...Trojica Šilovana ranjeni su juče prilikom "narodnog“ hapšenja razbojnika koji su opljačkali menjačnicu i benzinsku pumpu na ulasku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.