VIDEO: Građani sprečili pljačku menjačnice na Kosovu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Građani sprečili pljačku menjačnice na Kosovu

Da nije bilo hrabrih građana Šilova, počinioci i najnovijeg krivičnog dela koje je potreslo Kosovsko Pomoravlje ostali bi N.N. lica – nepoznati počinioci.

Trojica Šilovana ranjeni su juče prilikom "narodnog“ hapšenja razbojnika koji su opljačkali menjačnicu i benzinsku pumpu na ulasku u ovo selo nadomak Gnjilana.

Tokom same pljačke, meštani su razoružali D.I. iz Raniluga i predali ga policiji, dok je drugi razbojnik uspeo da pobegne na motociklu.

Uz snimke  sa sigurnosnih kamera i sliku RTV Puls koja se odmah našla na mestu zločina, prenosimo vam, bez komentara, video priču kako se sve desilo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šilovo: građani razoružali napadača (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 22.Jul.2016

Naoružani napadači juče su izveli oružanu pljačku menjačnice i benziske pumpe "Puls" u Šilovu ali su pokušaj osujetili pokušaj građani koji su napadača razoružali, zadržali do dolaska "kosovske policije" a drugog naterali u bekstvo....    ..    ......Iz...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.