Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2024, 20:30

Eskobar: Upotreba dinara na KiM hitno pitanje koje odmah treba riješiti

PRIŠTINA - Izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas, nakon sastanka sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, da je pitanje upotrebe dinara na Kosovu i Metohiji "hitno humanitarno pitanje koje odmah mora da se riješi".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hil: Pitanje zabrane dinara na KiM najsvežije, ali fundamentalno je formiranje ZSO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2024

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da je pitanje zabrane upotrebe dinara na Kosovu i Metohiji najsvežije pitanje, ali da je "fundamentalno pitanje" koje mora da se reši formiranje Zajednice srpskih opština.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Eskobar: Nisam uspeo da ubedim Kurtija u vezi sa upotrebom dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2024, 14:10

Izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da nije uspeo da ubedi premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da odgovori na zabrinutost Zapada u vezi sa zabranom upotreba srpskog dinara na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.