Eskobar: Odnosi SAD i Kosova prolaze kroz izazove

Izvor: Danas, 14.Mar.2024, 19:53

Eskobar: Odnosi SAD i Kosova prolaze kroz izazove

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar poručio je nakon sastanka sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, da je pitanje dinara - urgentno, humanitarno pitanje, koje mora odmah da se reši. Najavio je narednu rundu dijaloga u Briselu za utorak, te pohvalio vladu zbog odluke u vezi sa manastirom Visoki Dečani.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eskobar s Kurtijem: Pitanje dinara – hitno humanitarno pitanje, vlada iz Prištine da bude fleksibilna

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2024

„Radi se o hitnom humanitarnom pitanju kojim se odmah moramo pozabaviti i nadam se da je vlada pripremljena da bude fleksibilna u ovim razgovorima u okviru dijaloga u utorak“, kazao je specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, nakon razgovora sa kosovskim premijerom Aljbinom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Eskobar: Pitanje dinara na Kosovu urgentno humanitarno pitanje koje mora odmah da se reši

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2024

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je nakon današnjeg sastanka sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem da je pitanje dinara urgentno, humanitarno pitanje.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.