Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 20:09

Episkop Teodosije razgovarao sa ambasadorom Abotom o izjavi Ališe Kerns: Ova vest je pogoršala bezbednost SPC na KiM

Episkop raško-prizrenski Teodosije sastao se danas u manastiru Gračanica sa britanskim ambasadorom u Prištini Nikolasom Abotom. Vladika je ambasadoru preneo najdublju zabrinutost povodom najnovije izjave britanske parlamentarke Ališe Kerns koja je iznela tvrdnje da se preko srpskih pravoslavnih crkava na severu Kosova vrši ilegalno unošenje oružja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGORŠANA BEZBEDNOST SPC NA KOSOVU I METOHIJI Vladika Teodosije sastao se sa britanskim abasadorom u Gračanici!

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jul.2023

Episkop raško-prizrenski Teodosije sastao se danas u manastiru Gračanica sa britanskim ambasadorom u Prištini Nikolasom Abotom. Vladika je ambasadoru preneo najdublju zabrinutost povodom najnovije izjave britanske parlamentarke Ališe Kerns koja je iznela tvrdnje da se preko srpskih pravoslavnih crkava...

Nastavak na Pančevac-online.com...

SPC reagovala na optužbe da švercuje oružje na KiM

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2023

GRAČANICA - Episkop raško-prizrenski Teodosije sastao se danas u manastiru Gračanica sa britanskim ambasadorom u Prištini g. Nikolasom Abotom povodom niz optužbi koji je iznijet na račun Srpske pravoslavne crkve.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vladika Teodosije preneo ambasadoru Abotu zabrinutost zbog optužbi Ališe Kerns

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2023, 06:47

Episkop raško-prizrenski Teodosije sastao se u manastiru Gračanica sa britanskim ambasadorom u Prištini Nikolasom Abotom, kome je preneo najdublju zabrinutost zbog optužbi poslanice britanskog parlamenta Ališe Kerns na račun SPC.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.