Dve žene ranjene u pucnjavi u Kosovu Polju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2023, 15:43

Dve žene ranjene u pucnjavi u Kosovu Polju

Dve žene ranjene su danas u pucnjavi u Kosovu Polju, potvrdila je portparolka policije za region Prištine Flora Ahmeti.

Povređene žene nisu srpske nacionalnosti, javlja reporter Tanjuga.

Ahmeti je rekla da je žene navodno povredio muškarac koji je u bekstvu, prenosi Koha.

Policija je danas oko 11:45 sati dobila informaciju o prostrelnoj rani koja se dogodila u ulici Besa Bese u Kosovu Polju. Policija je odmah po dobijanju obaveštenja izašla na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pucnjave i preduzela sve neophodne radnje", navela je ona.

Prema prvim podacima, sumnja se da su dve osobe ženskog pola vatrenim oružjem povređene od strane osumnjičenog i one su upućene na lečenje.

Kako se navodi, policijski istražitelji u koordinaciji sa tužilaštvom su preduzeli istražne radnje u cilju hapšenja osumnjičenog kao i potpunog rasvetlavanja slučaja, navodi Ahmeti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kalifornija: U pucnjaci poginule tri, povređene četriri osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2023

Najmanje tri osobe su poginule, a četiri su povređene u pucnjavi u Kaliforniji rano jutros. Narednik Frenk Presijado iz policije Los Anđelesa potvrdio je da se pucnjava dogodila nešto posle 2:30 sati ujutru u Beverli Krestu, luksuznom kvartu Los Anđelesa...Od sedam ljudi na koje je pucano, četvoro...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.