Durić: Priština ponovo primenjuje takse na brašno iz centralne Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2020, 18:57

Durić: Priština ponovo primenjuje takse na brašno iz centralne Srbije

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je posle "posle neljudske zabrane srpskim lekarima da dolaze na Кosovo i Metohiju, Priština ponovo počela da primenjuje takse na brašno i građevinske blokove iz centralne Srbije, čime je napravila još jednu opasnu diverziju".

"Politiku Prištine 'korak napred - dva koraka nazad' zamenila je politika pravo unazad sve do Envera Hodže", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Đurić u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, "ovaj najnoviji akt samovolje i prištinski galop u prošlost zahteva najodlučniji odgovor međunarodne zajednice, jer, ako on i ovoga puta izostane, stvari će se samo pogoršavati".

"Apelujemo na međunarodne institucije i predstavnike na Кosovu i Metohiji da ponašanje Prištine shvate ozbiljno i kao dramatično upozorenje kojim putem se Zapadni Balkan može ponovo otisnuti ukoliko se radikalni politički elementi zaljubljeni u ratnu prošlost ne prizovu pameti", poručio je Đurić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Priština ponovo primjenjuje takse na srpsko brašno"

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2020

BEOGRAD - Poslije neljudske zabrane srpskim ljekarima da dolaze na Kosovo i Metohiju, Priština je ponovo počela da primjenjuje takse na brašno i građevinske blokove iz centralne Srbije, čime je napravila još jednu opasnu diverziju, saopštio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.