Dogovor o pečatu ne prejudicira status i državnost Kosova

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor o pečatu ne prejudicira status i državnost Kosova

BEOGRAD, 3. septembra 2011. (Beta) - Šef tima Vlade Srbije za pregovore s Prištinom Borislav Stefanović izjavio je u subotu u Beogradu da juče postignuti dogovor o pečatima ni na koji način ne prejudicira status i državnost Kosova i da za to postoji jasne medjunarodne garancije.

BEOGRAD, 3. septembra 2011. (Beta) - Šef tima Vlade Srbije za pregovore s Prištinom Borislav Stefanović izjavio je u subotu u Beogradu da juče postignuti dogovor o pečatima ni na koji način ne prejudicira >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << status i državnost Kosova i da za to postoji jasne medjunarodne garancije.Po povratku iz Brisela, Stefanović je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije rekao da tokom pregovora ni na koji način nije bilo reči o administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak i da te teme postoje u narednim rundama pregovora.Prema njegovim rečima, za Srbiju je neprihvatljiv dolazak kosovskih caranika na administrativne prelaze Jarinje i Brnjak.Stefanović je izrazio očekivanje da za nekoliko dana bude ukinut embargo na robu iz Srbije koji je Priština uvela. ..
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priznavanje pečata nije priznavanje Kosova

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2011

Šef tima Vlade Srbije za pregovore s Prištinom Borislav Stefanović izjavio je 3. septembra u Beogradu da juče postignuti dogovor o pečatima ni na koji način neprejudicira status i državnost Kosova i da za to postoji jasne međunarodne garancije...Po povratrku iz Brisela, Stefanović je na konferenciji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dogovor o pečatu obavezuje Srbiju

Izvor: Beta, 04.Sep.2011, 13:16

BEOGRAD, 4. Septembra 2011. (Beta) - Predsednik Liberalno demokrtatske partije Čedomir Jovanović rekao je u nedelju da dogovor sa Prištinom u Briselu o carinskom pečatu obavezuje vlasti u Srbiji na zaokret i predstavlja tačku na propalu kosovsku politiku koja se u kontinuitetu vodila u Srbiji...Na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.