Dodikova podrška: Kosovo je pitanje od najvećeg nacionalnog interesa za Srbiju koje Zapad prećutkuje

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 21:14

Dodikova podrška: "Kosovo je pitanje od najvećeg nacionalnog interesa za Srbiju koje Zapad prećutkuje"

Predsednik RS Milorad Dodik oglasio se povodom predstojeće sednice SB UN gde će Srbiju predstavljati predsednik Aleksandar Vučić.

"Republika Srpska snažno podržava Aleksandra Vučića, koji će večeras na sjednici Savjeta bezbjednosti govoriti o teroru prištinskih vlasti nad Srbima na Kosovu i Metohiji".

Kosovo je pitanje od najvećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nacionalnog interesa za Srbiju, a interesno pitanje za Brisel i Vašington, koji prećutno gledaju svakodnevnu torturu nad Srbima.

"Predsednik Vučić i rukovodstvo Srbije sve vreme vode odgovornu nacionalnu politiku, poštujući Rezoluciju UN 1244, tražeći od većeg dijela međunarodne zajednice podršku za Srbiju, koja nastoji da odbrani elementarno pravo srpskog naroda da živi slobodno na Kosovu i Metohiji", napisao je Dodik na svom zvaničnom Iks nalogu.

Pročitajte još:

Važan Vučićev govor pred UN u 21 čas: "Molim građane da obrate pažnju na termine koje će upotrebiti"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DODIK POSLAO SNAŽNU PORUKU VUČIĆU UOČI SEDNICE SB UN: Kosovo je pitanje od NAJVEĆEG nacionalnog interesa za Srbiju koje zapad prećutkuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024

On se oglasio na društvenoj mreži "X" i uputio predsedniku Vučiću reči podrške..Predsednik RS Milorad Dodik oglasio se povodom predstojeće sednice SB UN gde će Srbiju predstavljati predsednik Aleksandar Vučić...ISTORIJSKO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Ovo večeras ne smete da propustite!..-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.