Đurić poručio: Upozoravali smo da Priština nije zainteresovana za ZSO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić poručio: Upozoravali smo da Priština nije zainteresovana za ZSO

Očekujemo jasnu reakciju Evorpske unije, rekao je Ðurić

Predsednik Aleksandar Vučić i Srbija sve vreme ukazuju i upozoravu da Priština nije zainteresovana za tehničke niti druge pregovore, i da nisu zainteresovani ni za potpisani sporazum o ZSO, izjavio je večeras direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

, povodom izjave koordinatora za dijalog između Beograda i Prištine u kosovskoj vladi Avnija Arifija da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo razgovorom o Zajednici sprskih opština gubi vreme.

- Kada učesnik u jednom pregovaračkom procesu kaže da je gubljenje vremena razgovor o nekom nesprovedenom sporazumu, onda nešto nije u redu ili sa pregovaračem ili sa pregovaračkim procesom. Očekujemo da nam EU razjasni ovu nedoumicu - istakao je Ðurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vulin: EU da primora Prištinu da poštuje svoju reč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2018, 15:30

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je danas, komentarišući izjavu koordinatora za dijalog između Beograda i Prištine u kosovskoj vladi Avnija Arifija da su razgovori o ZSO gubljenje vremena, rekao da bilo bi lepo da EU preuzme svoju ulogu i primora Prištinu da poštuje svoju reč..."Postavlja se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.