Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2024, 14:41

Đurić: Na sistematičan način smo prišli razobličavanju Kurtijevih dezinformacija

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je danas da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti razvio "impozantan kapacitet" za širenje dezinformacija prema međunarodnoj javnosti, kad je reč o Kosovu i Metohiji, a da je Srbija tome pristupila na sistematičan način i da je odgovornost Srbije da se tome suprotstavi adekvatnim činjenicama i razvijanjem kapaciteta za borbu protiv dezinformacija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Drecun: Kurti jednostranim potezima stavlja prepreke u dijalogu sa Beogradom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2024, 11:53

Doskorašnji predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun, izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti povlačenjem jednostranih poteza, koji su upereni protiv opstanka srpskog naroda na KiM, stalno stavlja prepreke u dijalogu sa Beogradom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.