Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2024, 11:53

Drecun: Kurti jednostranim potezima stavlja prepreke u dijalogu sa Beogradom

Doskorašnji predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun, izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti povlačenjem jednostranih poteza, koji su upereni protiv opstanka srpskog naroda na KiM, stalno stavlja prepreke u dijalogu sa Beogradom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Nema deeskalacije na severu KiM, Kurti maksimalno odlaže izbore"

Izvor: B92, 21.Feb.2024

Milovan Drecun izjavio je da Aljbin Kurti povlačenjem jednostranih poteza stalno stavlja prepreke u dijalogu sa Beogradom..."Ispod tih poteza je nešto drugo, nema deeskalacije na severu, Kurti odlaže maksimalno izbore koji treba da budu održani na severu KiM, nema povlačenja tih specijalnih parapolicijskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.