Đorđević i orlovi pozdravili heroje sa Košara

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i "orlovi" pozdravili heroje sa Košara

Košarkaška reprezentacija i predstavnici Saveza na Kopaoniku prisustvovali skupu sa borcima sa Kosova i Metohije.

Tokom priprema za Svetsko prvenstvo u Kini (31. avgust - 15. septembar), selektor reprezentacije Aleksandar Saša Đorđević iskoristio je slobodno veče sa igračima da prisustvuju svečanom skupu na Kopaoniku.

Za vreme odmora od napornog treninga, u kongresnoj sali hotela "Grand", gde su "orlovi" smešteni, održana je svečana Akademija u čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << heroja sa Košara i Paštrika koja je okupila ratne veterane, starešine, roditelje palih boraca, pripadnike bezbedonosnih snaga, studenata sa Prištinskog univerziteta i ostale goste iz raznih oblasti društvenog života.

Košarkaška reprezentacija Srbije na čelu sa predsednikom saveza Predragom Danilovićem i selektorom Aleksandrom Đorđevićem prisustvovala je ovoj svečanosti.

U organizaciji Mikana Velinovića, na skupu su evocirane uspomene na heroje sa Košara i Paštrika koji su se junački borili za domovinu.

U veoma emotivnoj atmosferi, uz prisustvo starešina Ministarstva odbrane, plaketu sportskim herojima predsedniku Košarkaškog saveza Srbije Predragu Daniloviću predao je pukovnik Vojske Srbije Duško Šljivančanin, a Predsednik Saveza je dres reprezentacije Srbije uručio pukovniku Šljivančaninu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.