Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024, 17:33

Đilas jedino ume dobro da (s)laže: Tvrdi da niko od njegovih nije za nezavisno Kosovo, a nosioci lista ga javno demantuju! (VIDEO)

SRBIJA – Dragan Đilas, lider prozapadne NATO opozicije, gostujući na jednoj televiziji, izjavio je da niko sa njegove liste nije za priznavanje tzv. Kosova. Kao po običaju, i ovaj put je izgovorio notornu i lako dokazivu neistinu. – Vučić govori da Zapad hoće da dovede ljude na vlast koji će da priznaju Kosovo. Niko neće […]
Vest Đilas jedino ume dobro da >> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << (s)laže: Tvrdi da niko od njegovih nije za nezavisno Kosovo, a nosioci lista ga javno demantuju! (VIDEO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Đilasu ne odgovaraju izbori 28. aprila, jer mu birači idu na odmor: Neće biti tu, idu na prvomajski uranak (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024

BEOGRAD – Lideru NATO opozicije Draganu Đilasu sada ne odgovara ni novi termin beogradskih izbora! – Ne možemo mi da idemo na izbore kad Aleksandar Vučić izmisli datum kad zna da deo naših glasača nije tu. Ako to bude 28. april, deo birača neće biti tu jer je tri dana kasnije 1. ma! –...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.