Direktor Kancelarije za Kosovo Vlade Srbije: Kurti svojim potezima ruši mir u regionu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Sep.2021, 14:30

Direktor Kancelarije za Kosovo Vlade Srbije: Kurti svojim potezima ruši mir u regionu

Direktor Kancelarije za Kosovo u Vladi Srbije Petar Petković u saopštenju je 22. septembra ocenio kako se premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti zalaže za destabilizaciju prilika na Kosovu. Kosovski Srbi treći dan zaredom blokiraju puteve oko graničnih prelaza na severu - Jarinje i Brnjak - zbog odluke Vlade Kosova od 20. septembra da svi vlasnici automobila sa srpskim registarskim tablicama moraju da imaju probne tablice dok upravljaju vozilom na teritoriji Kosova. Petković je u saopštenju...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Brnjak

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Petković: Kurti je jedini političar koji se zalaže za destabilizaciju na Kosovu

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2021

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je da je kosovski premijer Aljbin Kurti jedini koji se otvoreno zalaže za destabilizaciju prilika i upitao ga kako misli da pregovara ako "na goloruki narod na severu pokrajine ide dugim cevima, oklopnim vozilima, snajperima i suzavcem".

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.