Izvor: Blic, 03.Feb.2023, 19:34

DOSIJE "EKSTREMISTI U SRBIJI, MADE BY PUTIN" Ko su Srbi koji žele nasilje zbog Kosova, ko su Rusi koji ih HUŠKAJU i otkud im stižu PARE ZA AKCIJE

Ekstremne desničarske i neonacističke organizacije grupišu se ne bili zloupotrebile trenutnu situaciju oko francusko-nemačkog predloga za Kosovo za izazivanje nereda u Beogradu, ali i na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, saznaje "Blic" iz više međusobno nepovezanih izvora u bezbednosno-diplomatskim krugovima. Ovakav scenario najviše odgovara ruskom režimu koji već dugo priželjkuje nemire i metež u Evropi, a Balkan je najpogodniji teren.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.