Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023, 08:44

DANAS NOVA RUNDA U BRISELU: Na dnevnom redu Zajednica srpskih opština u skladu sa četiri sporazuma iz 2013. i 2015.

BEOGRAD – Dijalog Beograda i Prištine nastavlja se danas u Briselu na nivou glavnih pregovarača, a na prvom sastanku planiranom za 9 sati domaćin direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću biće specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Miroslav Lajčak. Na dnevnom redu današnje runde dijaloga je, prema saznanjima RTS, Zajednica srpskih opština u […] The post DANAS NOVA RUNDA U BRISELU: Na dnevnom redu Zajednica srpskih opština u skladu sa četiri sporazuma iz 2013. i 2015. appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bisljimi: Srpska strana rekla da je interesuje samo ZSO

Izvor: Danas, 15.Maj.2023

Zamenik premijera Kosova Besnik Bisljimi izjavio je, nakon današnje runde dijaloga u Briselu na nivou glavnih pregovarača, da se na sastanku razgovaralo o tome kako strane vide pravac u kojem ide proces dijaloga i naveo da je srpska strana zainteresovana samo za formiranje Zajednice, pre nego što...

Nastavak na Danas...

Lajčak: Dijalog se nastavlja

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da će se razgovori nastaviti.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.